Höstens medlemsmöten 2023

Höstens medlemsmöten 2023

Här kommer hösten medlemsmöten

27 augusti träffas vi hemma hos Björn utanför Gävle

23 september träffas vi hos Fredrik i Söderköping.

14 oktober möte på Teams.

Styrelsen för Svenska Guppy Sällskapet vill prova på att  inbjuda våra medlemmar till ett teamsmöte, där alla medlemmar i hela landet har möjlighet att delta och ställa frågor och diskutera både fisk- och akvarieskötsel. Mötet kommer att genomföras:

Lördagen den 14 oktober 2023 kl 13.00 och anmälan till mötet görs via mail till: evamariaesping@gmail.com. Därefter kommer en länk att skickas till de som anmält sig till mötet, länken behövs för att sen koppla upp sig till mötet via Teams på lördagen. 

Ett preliminärt program kommer att översändas i samband med länken, men stort utrymme kommer att ges till frågestund. Vet ni redan nu vad ni undrar över, så kan ni maila över er fråga när ni anmäler er, så kan vi förbereda oss för att svara på mötet.