Årsmöte den 18 februari – Nya aktiviteter under våren 2017

Årsmöte den 18 februari – Nya aktiviteter under våren 2017

Vid Svenska GuppySällskapets årsmöte den 18 februari beslöts om följande aktiviteter under våren:

  • Lördagen den 18 mars kl 13.00: Medlemsmöte hemma hos Micke Munter, Dalstastigen 19, 804 25 Gävle. Anmälan görs till Micke Munter eller via Facebook.
  • Helgen den 22 och 23 april: Guppyshow med efterföljande auktion i samarbete med Södermalms akvarieaffär, Krukmakargatan 3, T-baneuppgång Mariatorget, Stockholm. Inlämning av fisk sker på lördagen och auktionen genomförs på söndagen. Mer information om anmälan, tidpunkter för olika aktiviteter etc kommer att läggas upp på hemsidan.
  • Lördagen den 13 maj kl 13.00: Medlemsmöte hemma hos Micke Norberg, Dalvägen 16, Färentuna, Stockholm. För de som är intresserade, finns möjligheten i år igen att besöka höns- och kaninmässan i närheten av Färentuna innan medlemsmötet. Mässan startar vid 11-tiden. Anmälan görs till Micke Norberg, micke@guldfisk.se eller via facebook.
Hälsningar
Styrelsen